Teamleider bovenbouw vwo College Den Hulster – Venlo

6 juli 2019
Marjolijn Geerts

College Den Hulster (onderdeel van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken) zoekt een teamleider bovenbouw vwo (0,8-1,0 fte).
De teamleider is een coach voor collega’s en stimuleert hen in hun groei en ontwikkeling. Hij of zij spreekt hen aan op verantwoordelijkheid en eigenaarschap in het vormgeven van onderwijs en het begeleiden van leerlingen. Vanzelfsprekend is de teamleider toegankelijk en aanspreekbaar voor leerlingen en ouders.

De rol van teamleider ontwikkelt zich naar die van onderwijskundig leider met een directe verantwoordelijkheid voor de functionele aansturing en begeleiding van de professionals in het team bovenbouw vwo. De teamleider heeft een beperkte lestaak in de bovenbouw vwo, die afhankelijk is van de omvang van de werktijdfactor.

Meer over deze functie
In het wervingsprofiel leest u meer over de inhoud van de functie en maakt u kennis met de school. Ook zijn de functiebeschrijving en het competentieprofiel beschikbaar voor meer informatie. U leest meer over de procedure in de procedurebeschrijving.

Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag uw motivatie en cv vóór 2 september 2019 – 12.00 uur
Deze kunt u richten aan mevrouw I. Heere, Campusdirecteur College Den Hulster en stuurt u per e-mail aan Evelien Ketelaar: secretariaat@pesant.nl.

Heeft u vragen neem dan contact op met Evelien Ketelaar via 0850 703 422 of via mailadres: secretariaat@pesant.nl