Rector Libanon lyceum

5 juli 2019
rianne snoek

Het Libanon Lyceum in Rotterdam zoekt een rector. De rector is als belangrijkste boegbeeld van de school in staat om het onderwijskundige verhaal goed voor het voetlicht te brengen. Hij of zij verbindt onderwijs en samenleving en versterkt op die manier de kwaliteit van het onderwijs. Bovendien zoeken we iemand die stevig in zijn schoenen staat en leiding geeft aan de transitie in het onderwijsaanbod en de professionele cultuur in de school.

De nieuwe rector die we zoeken:

  • Weet de bestaande tradities te verbinden aan actuele onderwijskundige inzichten
  • Stimuleert en motiveert alle betrokkenen in de ontwikkeling van professionele attitude en cultuur
  • Coacht het managementteam om de transitie samen tot stand te brengen
  • Werkt samen met andere partners aan het borgen van de kwaliteit en continuïteit van onderwijs en organisatie van de school

Het Libanon Lyceum biedt onderwijs aan ca. 1400 leerlingen in mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en Technasium en is onderdeel van het openbaar onderwijs Rotterdam (BOOR). Deze Rotterdamse school verbindt onderwijs en samenleving en daagt leerlingen uit in hun wereldburgerschap.

In de profielschets vindt u meer informatie over de inhoud van de functie en maakt u kennis met de school.

Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag uw sollicitatiebrief vóór maandag 24 juni 2019, 12.00uur. Deze kunt u richten aan mevrouw A. de Visch-Eybergen lid CvB BOOR en stuurt u per e-mail aan Evelien Ketelaar per mailadres: secretariaat@pesant.nl.

Heeft u vragen neem dan contact op met Evelien Ketelaar via 0850 703 422 of via mailadres: secretariaat@pesant.nl.