Pesant organisatieadviseurs

onze diensten

Verandering in uw organisatie vraagt veel van uw mensen. Een ontwikkeling betekent niet vanzelfsprekend iets afsluiten en opnieuw beginnen. Voor medewerkers is er sprake van een transitie. Als dat proces goed wordt geleid en ondersteund, is een verandering succesvol. Pesant is hier in de rol van adviseur of interim manager uitstekend in thuis.

PERSOONLIJK
Het maken van de persoonlijke verbinding met u en uw medewerkers in een proces van verandering is de sleutel tot succes. U vindt in ons een sparringpartner met oog voor de mens. Samen met u maken wij een plan en richten wij ons op succesvol resultaat.

MAATWERK
Elke vraag behoeft unieke aandacht. Pesant biedt maatwerk in de ondersteuning van uw verandertrajecten. Hierbij putten wij uit een brede expertise op het gebied van HR- en organisatieontwikkeling, door onze opgedane ervaring in nieuwe contexten.


PRAGMATISCH
Het resultaat van ontwikkeling in uw organisatie is het eerst zichtbaar in het dagelijkse werk van u en uw mensen. Daar moet het gebeuren. Onze aanpak en oplossingen zijn pragmatisch en sluiten aan op uw situatie. Wij maken kritische analyses en hebben brede theoretische bagage. U kunt direct aan de slag met onze hands-on oplossingen.

COACHEND
Cruciaal voor een succesvolle verandering in uw organisatie, is dat u en uw medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen voor de eigen ontwikkeling. In de rol van adviseur of interim manager trekken wij daarin samen met u op. Wij coachen professionals in het nemen van verantwoordelijkheid en het succesvol invullen daarvan.

Pesant logo def

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Staat u voor een strategische keuze en heeft u behoefte aan advies? Zoekt u een kritische partner die uw onderwijsorganisatie verder helpt? Zou u de ontwikkelingen in uw organisatie graag tastbaar willen monitoren?

U heeft strategische HR-vragen in het kader van de ontwikkeling van uw eigen organisatie, door groei of krimp en u wilt een formatiebeleid dat daarbij past. Wij halen samen met u méér uit het talent van uw professionals, om zo de kwaliteit van uw team(s) een impuls geven. De expertise van Pesant reikt verder dan advisering, wij ontwikkelen met u plannen en ondersteunen u bij de implementatie hiervan. Dat doen we in de rol van adviseur of interim manager. Bij deze ondersteuning kunt u gebruik maken van ons platform Emprover. Emprover is een tool waarmee we (verbeter)ideeën omzetten in zichtbare resultaten en die de communicatie hierover ondersteunt. Neem voor meer informatie over Emprover contact op met Rianne Snoek of Evelien Ketelaar.

Pesant logo def

Innovatiecoach

Pesant Innovatiecoach; Werken aan continue verbetering, blijvend motiveren tot het genereren van ideeën, verbeterprocessen: “bottom up en top down”. Werken aan een optimaal samenspel tussen bottom up ideeën en top down strategie, continu verbeteren; zichtbare input, zichtbaar proces en resultaat ondersteund door Emprover©.

DE UITDAGING VAN CONTINU VERBETEREN
Ook in uw organisatie is voortdurend sprake van ontwikkeling. Continu verbeteren is belangrijk voor de kwaliteit van het onderwijs en de professionals in uw organisatie. Er is een grote kans dat u nauw betrokken bent bij een of meer belangrijke innovatie(s) in onderwijs. Een echte innovatie is vaak een traject van langere adem. Het is lastig om uw medewerkers daarin blijvend te motiveren en hen te stimuleren een bijdrage te leveren.
GESLAAGDE INNOVATIE
Geslaagde innovatie is gebaat bij een cultuur waarin sprake is van continu verbeteren. In die cultuur verloopt het proces van verbetering zowel top down als bottom up. Belangrijk is dat medewerkers enthousiast en gemotiveerd kunnen blijven werken aan ontwikkelingen in de organisatie waarop zij zelf een grote invloed hebben. 
INNOVATIECOACH
Met onze opdrachtgevers zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden om de cultuur van continu verbeteren te stimuleren en innovaties te realiseren. Onze adviseurs hebben zich ontwikkeld tot coaches die ervaren zijn in ideeën van bottom up een plaats te geven in de strategie van organisaties en zo te ondersteunen in het tot stand brengen van innovaties.
We zoeken altijd, ook in onze eigen aanpak, naar de mogelijkheden om dit steeds beter te doen. Met behulp van Emprover; het platform dat organisatieontwikkeling en innovatie ondersteunt brengen we structuur aan in verbeterprocessen en maken we input, proces en resultaat zichtbaar. 
EMPROVER
Emprover biedt u en ons de mogelijkheid om concreet inzicht te krijgen en te geven in de relatie tussen de dagelijkse acties en de strategische doelen van de organisatie. Iedere dag staan medewerkers in contact met klanten en moeten ze inspelen op wat zich voordoet. Ze zien veel en weten als geen ander hoe het beter kan. Emprover is een tool voor organisaties om deze ideeën te vangen en centraal te verzamelen en ze om te zetten in resultaten en de communicatie eromheen goed te regelen. Het wordt zichtbaar helder hoe een voorstel wordt opgevolgd, wat de betrokkenheid vergroot. Dit maakt het mogelijk voor ons om een coachende rol beter te vervullen; op afstand waar het kan, actief betrokken waar nodig en wenselijk.

 

MEER WETEN?
Wilt u meer weten over hoe onze innovatiecoaches werken en wat wij kunnen betekenen voor continue verbetering in uw organisatie? platform Emprover of neem Neemt u dan contact op met onze coaches: Rianne Snoek, Christien Kock of Evelien Ketelaar.

Pesant organisatieadviseurs

Ons portfolio

STRATEGISCH HR ADVIES

STRATEGISCH HR ADVIES

FUSIE, HERINRICHTING, TRANSITIE

FUSIE, HERINRICHTING, TRANSITIE

KWALITEIT VAN OPBRENGSTEN

KWALITEIT VAN OPBRENGSTEN

COACHING & TRAINING OP MAAT

COACHING & TRAINING OP MAAT

Pesant logo def

Onze adviseurs

Rianne Snoek

Rianne Snoek

Adviseur
06 15 60 24 26
Evelien Ketelaar

Evelien Ketelaar

Adviseur
06 52 68 61 16
Naomi Veldhoven

Naomi Veldhoven

Adviseur
06 41 86 95 41
Maikel Mahangi

Maikel Mahangi

Adviseur
06 51 17 39 61

Joanne Zijlstra

Joanne Zijlstra

Adviseur
06 55 28 69 28
Marjolijn Geerts

Marjolijn Geerts

Communicatieadviseur
06 13 08 06 52
Chantal Kessels

Chantal Kessels

Adviseur
06 45 55 40 74
Jolanda Moerland

Jolanda Moerland

Secretaresse
0850 703422
Pesant organisatieadviseurs

Contact en routebeschrijving

ADRESGEGEVENS PESANT:

Reactorweg 301
3542 AD Utrecht
Routebeschrijving

Tel: 0850 703 422
Mail: info@pesant.nl

Pesant logo def