Welkom op onze nieuwe website!

31 oktober 2015
PesantAlgemeen

Graag introduceren wij aan u ons nieuwe logo en nieuwe website. Pesant – organisatieadviseurs in onderwijs – heeft een nieuwe jas!

Het logo staat voor onze belangrijkste kernwaarde en onze kwaliteit; het verbinden. Het illustreert ons partnership met opdrachtgevers en staat ook voor de samenwerking in ons team. Het is de interactie met de ander die ons energie geeft en die bepalend is voor de kwaliteit van onze dienstverlening en het resultaat.

Met de gewijzigde vormgeving en structuur van de website maken wij een duidelijk onderscheid in onze diensten: Werving & Selectie, Kennisnetwerken en HR-Advies & Interim. U ziet in een oogopslag welke adviseur voor uw vraag de juiste sparringpartner is. De website geeft ons bovendien mogelijkheden om u op de hoogte te houden van bijzondere projecten en actuele ontwikkelingen.